آب هوشمند از متدهای مدرن ازدیاد برداشت نفت در جهان است که میلیاردها دلار به درآمد ارزی ایران اضافه خواهد کرد.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی روز جمعه سوم بهمن ماه 1399 در محل نمایشگاه های بین المللی تهران شروع به کار کرد.

معاونت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران در راستای بهبود فرآیندهای حوزه بالا دستی صنعت نفت  وایجاد ارتباط موثر میان صنعت و دانشگاه، در سال 1396 اقدام به تعریف پنج پروژه کلان نمود که از این میان پروژه «توسعه فناوری‌های بهبود تصویرسازی زیرسطحی در اکتشاف منابع هیدروکربنی در حوزه رسوبی کپه‌داغ» به دانشگاه فردوسی مشهد واگذار گردید.

مصاحبه‌ با دکتر حسینعلی اخلاقی امیری، عضو هیأت علمی گروه مهندسی شیمی، نفت و پلیمر دانشگاه فردوسی مشهد ب معرفی مرکز فناوری های آب هوشمندا روابط عمومی دانشگاه